Glutenfri pizza

Forfatter og fotograf: www.stinna.dk

TIL 2 PIZZAER SKAL DU BRUGE:

  • PIZZADEJ

    4 æg

    70g boghvedemel

    30g havregryn (Glutenfri)

    salt

    1 spsk olie

    100g gulerod ( én stor)

    1 tsk bagepulver

  • SAUCE

    1/2 dåse tomatsauce

    1/2 løg – hakket

    1 fed hvidløg – hakket

    1/2 tsk tørret timian

    salt

    peber

    1 tsk olie

    1 cm rød chili

FREMGANGSMÅDE

Rør dejen sammen af ovenstående ingredienser.
Fordel på to bageplader med bagepapir.
Bag ved 185 grader varmluft til pizzaerne er gyldne.

Imens laves pizzasaucen.
Riv guleroden fint og bland ingredienserne til saucen og smag til.

Vend pizzaerne og kom fyld på den anden side.
Bages færdigt til fyldet er færdigt.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *